Szolgáltatások

Az ArvaliCom átfogó kommunikációs szolgáltatásokkal, egyedi márkaépítő és értékesítésfejlesztő megoldásokkal támogatja partnerei sikereit.

meglepetés marketing

Az ArvaliCom egyedülálló koncepciót alkotott azon cégek számára, akik piacvezető szerepüket fenn kívánják tartani vagy épp át akarják venni a vezetést, vagy csak ki akarnak lépni a megszokott kommunikációs sémákból. Az összes fogyasztói érintkezési pontot (consumer touchpoints) felmérve, a meglepetés erejével, és az emberek lelkének valódi megérintésével, meghökkentő és egyben emlékezetes programokkal az ArvaliCom nem csak vérfrissítést, hanem új minőséget is hoz a márkák életébe.

sajtóakciók, PR

Hagyományos és online, újságírói és blogger kapcsolatok

Munkatársaink több tucat cég média munkáját támogatták. Többszáz sajtóanyagot adtak ki, sajtótájékoztatókat, háttérbeszélgetéseket, exkluzív interjúkat szerveztek és érzékeny kommunikációs helyzeteket oldottak meg. Meghatározott feltételek megléte esetén garantáljuk, hogy sajtómunkánk eredményeképp partnereink kisebb befektetéssel juthatnak hozzá médiafelületekhez, mintha azokat meg kellene vásárolniuk, ráadásul a sajtó szerkesztőségi cikkei hitelesebben közvetítik a márkák számára fontos információkat, mint a hagyományos hirdetések. Sajtóakcióinkra egyedülálló megtérülési garanciát vállalunk!

stratégiai márkaépítés, márkastratégiák, pozícionálás, re-branding

Felépítjük márkája elméleti vázát, egyedi márka modelljét, amelyre minden kommunikáció épül majd. Ennek alapján segítünk abban, hogy egyértelműen megfogalmazódjon márkájuk stratégiája, ha kell pozícionáljuk vagy újrapozícionáljuk azt az üzleti siker érdekében. Amennyiben le akarja váltani vállalati vagy termék márkáját és új márkát kíván bevezetni, segítünk ezen igen összetett folyamat kapcsán, ami jócskán túlmutat egy új néven és logón.

belső kommunikáció

Az elmúlt évtizedekben folyamatosan erősödött az a felismerés, hogy a legjobb munkatársak megtartása, egy erős vállalati kultúra döntő mértékben járul hozzá egy üzlet sikereihez. Innovatív megoldásokkal és a meglepetés marketing belső alkalmazási lehetőségeinek kiaknázásával segítjük különösen szoros kötelékek kialakítását vállalat és munkavállalói között. Minden stratégiai kérdésben és operatív területen készek vagyunk támogatni munkájukat legyen az komplett kommunikációs rendszerük fejlesztése vagy csak vállalati kiadványuk megújítása, elkészítése.

válságkommunikáció

Felrobbanó üvegek, munkahelyi balesetek, elbocsátások – megannyi tipikus probléma. Számos cégnél szinte mindennaposak a kommunikációs válsághelyzetek, érzékeny szituációk, míg máshol sok-sok éven keresztül nem történik semmi váratlan, míg egyszer csak mégis. Mindkét esetben döntő a felkészültség és a megfelelő előkészületek. Évek sziszifuszi munkáját tudja egy órányi elhibázott kommunikáció tönkretenni. Megéri, hogy ne tegyük meg a megfelelő lépéseket időben?

munkáltatói márkaépítés

Employer Branding

Ahhoz, hogy a legjobb munkatársakat megtarthassuk, előbb meg is kell szerezni őket. A verseny nem kicsi. Hogyan tegyük vonzóvá vállalatunkat? Mi a kapcsolat a corporate brand (vállalati márka) és az employer brand (munkáltatói márka) között? Hogy kell a valóságban a legjobb friss végzősöket vagy ritka szakembereket megszerezni? Szívesen kialakítjuk, hogy mindezen tevékenységek szervezett és tervezett rendszeren belül valósuljanak meg, e téren tanácsadóinknak jelentős tapasztalata van.

trend tanácsadás, marketing- és kommunikációs innováció támogatása

Az adott szektor nemzetközi trendjeit és legsikeresebb megoldásait tálcán hozzuk el Önnek. Ha ez a -havonta egy alkalommal meg is nyerhető- prezentáció nem inspirálja Önt és az Ön munkatársait, akkor semmi...Ha mégsem, akkor viszont visszafizetjük a prezentáció árát.

keresőoptimalizálás (SEO)

Partnereinket a keresési találatok élmezőnyébe juttatjuk – a befektetés mértékétől függő garanciákat vállalunk

webvideók készítése

Külső és belső kommunikáció céljára

A webvideók manapság már nem a vállalati luxus és a nagy események részei, hanem elérhetőek a mindennapok kommunikációjában is. Legyen az egy vezérigazgatói üzenet vagy egy munkavállalói eseményről készült film vagy akár márka demo, mi szívesen segítünk a koncepció megalkotásában és a kivitelezésben.

közösségi média jelenlét és kampányok

Facebook applikációk, játékok, promóciók, Twitter, LinkedIn, Foursquare kampányok, Flickr, Pinterest, Wikipedia bevonása, stb.

Célunk, hogy partnereink ne csak "Facebook jelenléttel" bírjanak, hanem valóban professzionálisan menedzselt közösségi média szereplők legyenek. Munkatársaink az eseti applikációk készítésétől a teljes, folyamatos tartalom menedzsmenten át átfogó szolgáltatásokat nyújtottak múltbeli és nyújtanak jelenlegi és jövőbeni partnereiknek. A Facebook rajongói oldalak tartalom menedzsment csapdáiba nem engedjük besétálni ügyfeleinket, mi valóban aktív és interaktív közösségeket építünk változatos tartalmakkal, amennyiben az oldal teljes üzemeltetését elláthatjuk. A közösségek építését minden esetben az üzleti célokhoz igazítjuk. Látogatóink aktuális aktivitási aránya gyakran 10% körül vagy a felett található, ami kiemelkedő. Ha Ön is szeretne gyorsan több ezer vagy több tízezer releváns és aktív rajongót szerezni, velük párbeszédet kezdeni, őket mozgósítani, mi segítünk – garanciával. A Facebook az arculatépítés mellett értékesítés ösztönzésre is használható. Önnek is szívesen elmondjuk, miképp tízszerezte meg forgalmát Facebook oldalán egy induló vállalkozás a segítségünkkel.

értékesítés támogató kommunikáció

Egyik fő célunk, hogy bebizonyítsuk partnereinknek: a kommunikáció nem csak arculat építésre alkalmas, gyakorta közvetlenül és mérhetően növelhető vele az értékesítés.

integrált kommunikációs-
és üzletfejlesztési tanácsadás

Felmérjük jelenlegi marketing költéseik szerkezetét és összehasonlítjuk célcsoportjuk média használati szokásaival. Segítünk kialakítani optimális marketing költésük rendszerét, a befektetések eloszlását az egyes kommunikációs területek között. Az üzleti stratégiához igazítjuk marketing stratégiájukat, a termékfejlesztést, kommunikációt. A márka üzenetek egységes megjelenésében segítünk.

mobil applikációk készítése

Android, iPhone, Windows, Blackberry

A mobil készülékek térhódítása megállíthatatlan. Szinte a teljes életünket belesűrítjük készülékünkbe, egyre több funkcióra használjuk őket. Így a mobil applikációk jelentősége és az ezeken keresztül történő kommunikáció fontossága is drámaian nő. Segítünk abban, hogy üzleti stratégiájukhoz és marketing elképzeléseikhez igazodó alkalmazások készüljenek.

egyedi website, minisite készítés, webdesign

Egyszerűnek tűnik, mégis ezer buktatóval bír egy egyedi website elkészítése. Mi segítünk abban, hogy az oldal illeszkedjen stratégiájukhoz, olajozott legyen az elkészítési folyamat, és határidőre működjön az elképzelt weboldal, amelynek kialakításában, ergonómiájának megtervezésében, többnyelvű szövegezésének elkészítésében, egyedi design-jának tervezésében is partnerei vagyunk. Munkatársaink többszáz weboldalt készítettek az elmúlt évtizedben, amelyek esetenként a háttér program bonyolultságával, máskor felhasználóbarát mivoltával, esetenként egyedi látványtervével emelkedik ki e piacon.

DM, e-DM készítés, kiküldés, hírlevél marketing

A DM és a hírlevél marketing gyakran elhanyagolt kommunikációs terrületek, pedig kiválóan alkalmasak új vevők szerzésére és a megszerzett vevők megtartására. Az ördög a részletekben lakozik. Egy jól eltalált DM levél cím, szöveg és egy közepes hatékonysága között ég és a föld lehet a különbség.

marketing és PR outsourcing

Levesszük a válláról marketing és PR szervezete felépítését, működtetését. Ön csak a célokat határozza meg, s a mi egyedileg kialakított csapatunk minden feladatot ellát, mintha az Ön cégének szervezetében dolgozna. Ezzel időt, energiát és esetenként pénzt is meg lehet takarítani, és nagy valószínűséggel magasabb minőséget lehet elérni. Hogy miképp? Szívesen elmondjuk. Tevékenységünk eredményességére garanciát is vállalunk.

tartalommarketing

Elkészítjük cége írásos anyagait, prezentációit, megírjuk vagy átszerkesztjük beszédeit, weboldalának szövegét, elkészítjük, átírjuk minisite-jának tartalmát, hogy növeljük annak konverzióját és cége értékesítését. Írunk és szerkesztünk kiadványokat, reklám- és fizetett cikk szövegeket, szakcikkeket, vezetünk blogokat, szerkesztünk Facebook és LinkedIn oldalakat, készítünk videókat, fotókat, infografikákat, animációkat, és különleges ajándéktárgyakat is. Mindent, ami "tartalom", s mindezt egy fedél alatt.

közösségi média outsourcing

Kihelyezett közösségi média szervezet működtetése

Levesszük a válláról közösségi média szervezete felépítését, működtetését. Ön csak a célokat határozza meg, s a mi egyedileg kialakított csapatunk minden feladatot ellát, mintha az Ön cégének szervezetében dolgozna. Ezzel időt, energiát és esetenként pénzt is meg lehet takarítani, és nagy valószínűséggel magasabb minőséget lehet elérni. Hogy miképp? Szívesen elmondjuk. Tevékenységünk eredményességére garanciát is vállalunk.

 

Hotline: +3620 779 3356

Kérjen díjmentes visszahívást!