KÉRJÜK, VÁLASSZ AZ ALÁBBI NYEREMÉNYEK KÖZÜL

INSPIRATÍV PREZENTÁCIÓ

Minden hónapban kisorsolunk egy testreszabott, inspiratív prezentációt/workshop-ot, amely célja új ötletek generálása márkája és üzletmenete fejlesztéséhez.

Ennek keretein belül bemutatjuk a content marketing és a meglepetés marketing koncepcióját az adott szakterület példáival és friss trendekkel illusztrálva. Időtartama 1-2 óra.

A prezentáció/workshop piaci értéke 220.000 Ft + ÁFA, amelyet Karvalics Attila és/vagy egy – az adott szakterülethez értő – specialista tart. Ehhez, kérjük, adja meg cége nevét, a prezentáció célját, a résztvevők körét és számát

7.500.000 FT ÉRTÉKŰ VILÁGKÖRÜLI ÚT PARTNERÉVEL EGYÜTT.

Hát igen, mi is erre klikkeltünk volna… De már megtanultuk: a sikerhez nem szerencsejátékokon keresztül vezet az út! Ha elkezdünk közösen dolgozni, akkor megvalósítható lesz az üzleti és személyes célkitűzésed (és a világkörüli út is).

Ha tehát mégis az inspiratív prezentációt szeretnéd, ami hozzásegíthet terveid megvalósításához, akkor kérjük, az alábbi felületen add meg céged nevét, a prezentáció célját, a résztvevők körét és számát, vagy írj az info@arvalicom.com címre.

JELENTKEZEM INSPIRATÍV PREZENTÁCIÓRA