Irodavezető (Rész / teljes munkaidős)

 

Szükség van Rád, ha nem „csak állást” szeretnél, hanem felismerted: könnyen lehet, hogy egy növekvő, izgalmas, rugalmas magyar tulajdonú marketing cég fontos láncszemeként sokkal többet tudsz tanulni és elérni, mint egy nagy szervezet egy területre specializált munkatársaként!

Nemzetközi és KKV ügyfeleknek nemzetközi színvonalon dolgozunk, és keressük azt, aki a legjobb akar lenni a munkájában, és aki majd ugyanúgy vallja, mint kollégái: vannak munkahelyek (mint például az ArvaliCom), ahonnan még több pénzért sem érdemes elmenni (csak sokkal többért…).

Most olyan új csapattagot keresünk, aki a cég teljes adminisztrációját képes összefogni, magáénak érzi, és összefogja kis családunkat, segíti az ügyvezető munkáját, érdeklődik a kommunikáció világa iránt is, netán, ha ideje marad, akár beszáll a szakmai munkába is (szövegírás, grafikai anyagok készítése, internetes kutatások, nyomdai munkák, események szervezése).

 

Amit várunk:

· kedves határozottság – hogy a kanászodó munkatársakat és beszállítókat önállóan fegyelmezd, de a gondoskodó éned is kiélheted

· átlag feletti intelligencia – igényes ügyfelek és projektek érdekében

· precízió, maximalizmus – a céges számlák, szerződések, megrendelések, visszaigazolások és vagyontárgyak sorsa a kezedben, legyen végre olajozott a cégadmin…

· varázslat, mert a lehetetlenből képes vagy lehetségest csinálni, azaz mindent el tudsz intézni…de tényleg!

· személyes aszisztenciában is otthonosan mozogsz, tudod mozgatni a szálakat, akár rugalmas munkaidőben és külső helyszínekről is

· online, közösségi média és PR érdeklődés – az ügynökség kommunikációs feladataiban való részvétel

· Technikai rendszerekhez (pld CRM) érzék, Excel, PPT, Word, esetleg Prezi.com, mágia, azaz a céges folyamatokat támogatod a háttérből.

 

Amit nyújtunk

· versenyképes juttatások – ha ezt hó végén már kevésbé is érzed…

· munkavégzés helyszíne és a munkaidő rugalmas – de dolgozni azért kell…

· jó hangulat, házi sütispult – néha azért feszkó is van…

· hangulatos, új iroda Óbudán elmosatlan edényekkel…na jó, ebben sokat fejlődtünk.

· éves képzési program – fotózás, design, videó készítés- és vágás, önképzések (akkor is, ha mégis máshova mész dolgozni…)

· magán egészségügyi biztosítás – hogy minél kevesebbet hiányozz betegség miatt…

· csapatépítő programok – a bowlingtól a szabaduló szobákon át a borkóstolásig – Van jó ötleted?

Jelentkezés a kommunikaciosguru@gmail.com címen!