JELEN & VÍZIÓ

AZ ÚT IS FONTOS, NEM CSAK AZ EREDMÉNY.

A víziónk eltér a szokásostól. Nem hajszoljuk a növekedést, fontos, hogy jól érezzük magunkat egymással és ügyfeleinkkel. Mindezt azonban kemény munka alapozza meg:
“Szakmailag ambiciózus gondolatokkal, ügyfelekkel és munkatársakkal a piac egyik legvonzóbb, leginkább emberközeli, elismert boutique marketing- és PR-tanácsadó ügynökségeként megmutatjuk és bejárjuk a kommunikációs siker útját egy nemzetközi hálózat részeként (azzal, aki szerintünk „megérdemli” :)!)


AMIKOR AZT TANÍTOTTÁK,
HOGY VALAMI LEHETETLEN,
MI NEM VOLTUNK JELEN

ÚJ, SAJÁT TULAJDONÚ, ÓBUDAI IRODÁNK SOK SOK SÜTIVEL…

Egy összetartó, stabil csapattal, építő vitákkal, nagy ötletelésekkel, csoki és keksz, hurka és kolbász, sör és kávé. Időként a padlón is…Borkóstolás, billiárd, közös sütizések, volt már munka a strandról is. Családias légkör, állandó tanulás, szinte mindig jó hangulat. Sallangoktól mentes és őszinte. Nem nagy, de nem is kicsi. Épp gyors és költséghatékony. Reméljük, így is marad. Reméljük, ilyen csapatot szeretnél Te is.

MÖGÖTTÜNK

ONLINE KAMPÁNY

NEMZETKÖZI KAMPÁNY

PR KAMPÁNY

MARKETING STRATÉGIA

ELKÉSZÍTETT TARTALOM (KARAKTER)

INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓS KAMPÁNY

BRANDING PROJEKT

KARRIER

Mindig szívesen látjuk az Önéletrajzodat, ha azonnal nem is, de adandó alkalommal még elcsábulhatunk.

Milyen az ArvaliCom?

Laza, de követel, élcelődős, de aztán csendek, munka. Stresszes, de kezelhető. Akár otthonról is. Tudjuk, a kiskutyád és a magánéleted is fontos Neked (de azért teendő is van bőven, bocsánat :))!

CSAPATUNK

Karvalics Attila

#POZITÍV

#STRATÉGA

#MAXIMALISTA

#SOKOLDALÚ

A 90-es években piacvezetővé tette az Invest In Hungary angol nyelvű gazdasági magazint kiadó-főszerkesztőként, majd felépítette a Dreher Sörgyárak Zrt. külső és belső kommunikációs rendszerét, dolgozott a Coca-Cola kommunikációs és közkapcsolati igazgatójaként, közben nappali tagozaton MBA végzettséget szerzett a Rotterdam School of Management-ben. A MOL Csoport stratégiai kommunikációs és társasági marketing igazgatói posztját a Weber Shandwick közép európai ügyvezető helyettesi pozíciója követte, majd 2012-től útjára indította az ArvaliComot. Ügynökségi élete során támogatta a Samsung, a Telenor, a Nespresso, a Haagen Dazs, a Goodyear, a DUNAFERR, az Antenna Hungária és a Universal Channel kommunikációját és Public Affairs tevékenységét számos olyan ArvaliCom ügyfél mellett, mint a Columbia Sportswear, a Rentasystem Kft., a Work Force Kft., a CARDO, a SEIKO vagy a BASF.

#ÉLMÉNYEK

#GONDOLATOK

#CSALÁD

#ALKOTÁS

Az élet mindig ott kezdődik, ahol épp áll…Az érzések és megérzések fontosak számára a józan ész mellett. A karriert abban méri, hogy jól érzi-e magát egy adott helyen, az élet értelmét pedig azokban a pillanatokban, amelyek megérintik intellektuálisan vagy lélekben. Vezetett nemzetközi ifjúsági szervezetet, focizott, olvasott sokat, Közel 80 országban járt, élt Németországban, Hollandiában, Brazíliában, hónapokig egyedül járta Dél-Amerikát, kipróbált mindent, amit csak lehetett. Mára kalandorból kaland-tanácsadóvá avanzsált, csak barátsága a borok és különleges ételek, a magvas gondolatok és összefüggések, a sci-fi és a történelmi filmek iránt töretlen.

Bender Krisztina

#Kedves

#Kreatív

#Játékos

#A légynek se...

Idegenforgalmi szakon szerzett diplomát, az Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán, majd a Közgazdaságtudományi Egyetem marketing-közgazdász szakán. Kommunikációs pályafutását a McCann Erickson reklámügynökségnél kezdte, majd közel 3 év után a PR irányába fordult, először a Weber Shandwicknél, majd az ArvaliComnál dolgozott Account Manager-ként. Közben levelező tagozaton elvégezte a politológia-közgazdász szakot is. A közel 10 éves PR munkája alatt számos hazai és nemzetközi, kkv és multi kommunikációs kampányában vett részt vagy irányította azokat, többek között olyan márkák kapcsán mint a Universal Channel, Work Force, Harley Davidson, SáGa, Nespresso, Columbia Sportswear, BASF. Szinte minden iparági terület kommunikációjával foglalkozott már.

#TÁNC

#EMBEREK

#KÖNYVEK

#ZENE

Úgy véli, hogy legalább ugyanannyira fontos, hogy az ember ne csak a munkáját, de a munkahelyét is szeresse, hiszen nem mindegy, "kinek a fejét nézzük egész nap". A tánc szerves része az életének, emellett nagy könyvmoly, és szeret nagyokat filozofálgatni. Érdeklik az emberek és a nagy beszélgetések, szeret másoknak segíteni. Az igazságtalanságokat, illetve a nem emberi megnyilvánulásokat nehezen tolerálja.

Dr. Popovics Rita

#IMPULZÍV

#ELINTÉZI

#MŰVÉSZI

#FÖLDÖNÁLLÓ (2 LÁBBAL)

Jogi végzettség, kreatív véna. Nem véletlen, hogy az ArvaliComnál kötött ki. Anyai ösztöneit az iroda anyjaként is kiélte, ma már inkább közösségi média tartalmakat készít, és a pénzügyekkel foglalkozik.

#CSALÁD & TACSKÓ

#FŐZÉS

#SZÉPSÉGIPAR

#TERMÉSZET

Az otthon otthonossá tétele, családja és a barátai, kutyája valamint a szépségipar a hobbija. Ez utóbbi már új mellékállássá nőtte ki magát, esküvői, alkalmi vagy kismama sminkjeit gyorsan megkedvelték, és akkor még a 3D szempilláiról nem is beszéltünk. A jó filmek és havi 1-2 színház, kirándulások és a főzés teszi fel számára a pontot az i-re

Pacsa Attila

#SEO MÁNIA

#PPC

#HATÁROZOTT VÉLEMÉNY

#SIKERS

2007 óta foglalkozik SEO-val, Adwords-szel, Facebook-kal, Google Analytics-szel. Több száz oldal sikeres keresőoptimalizálásáért és finomhangolásáért felelt már. Egyedi igények alapján felépített képzéseket is tart. Az ArvaliCom SEO és ads munkálatait felügyeli tanácsadó cége, a SeConban ellátott teendői mellett.

#CSALÁD

#BABA

#CSALÁD

#BABA

A család és egy újszülött baba…

Győri Ildikó

#CÉLTUDATOS

#MEGBÍZHATÓ

#SZORGALMAS

#ALKALMAZKODÓ

2017 májusában kommunikáció-és médiatudomány felsőoktatási szakképzést végzett a Debreceni Egyetemen, ami annyira magával ragadta, hogy szintén 2017 őszén Budapesten a Károli Református Egyetemen folytatta alapszakon, jelenleg másodéves hallgató. Emellett nagyon szeret írni. Két ismert tech oldalnál, a tech2.hu-nál és a szifon.com-nál jelennek meg cikkjei. Zenei múltjából és imádatából adódóan elvégzett egy zenekari menedzsment képzést is. Célja gyakornokként, hogy az egyetemen szerzett elméleti tudás mellett egy alapos gyakorlati tudást is elsajátítson.

#ZENE

#ÁLLATBARÁT

#ÍRÁS

#FOTÓZÁS

Imád a szabadban lenni évszaktól függetlenül, gyakran sportol, ha teheti biciklizik, fut és úszik, nyaranta pedig a jet-skizés a mindene. Szereti megörökíteni a számára fontos pillanatokat, szeret fotózni. Kiskora óta ismerkedik a zenével, három hangszeren játszik, nagyon fontos számára a zene. Ha ki akar kapcsolni, a cicájával és a kutyájával tölti az idejét, valamint aktív pihenésként gyakran a horgászatot választja.

Somszegi Beáta

#KREATÍV

#ENERGIKUS

#ÖNKÉPZŐ

#SOKOLDALÚ

Közgazdász diplomáit a KVIF-en, mai BGE és az NYME-n szerezte kereskedelmi, reklám, idegenforgalmi-szállodaipari, külgazdaságtan, nemzetközi kommunkikáció és régiógazdaság szakon. A turizmusban eltöltött 20 változatos év és pozíció után (Taverna Zrt: sales és marketing manager, Mol Hotels Zrt: marketing és kereskedelmi igazgató, TTG Hungary idegenforgalmi szaksajtó lapigazgató) az étrendkiegészítők, fitnesz gépek és fitnesz termékek piacán kötött ki (Scitec -olasz export vezető, Peak Hungary -online marketing vezető, Pán-Trade Kft.-marketing vezető), ahonnan 2019 januárjában csatlakozott az ArvaliCom csapatához, mint kommunikációs tanácsadó.

#SEGÍTŐKÉSZ

#ÁLLATBARÁT

#MADRIDISTA

#VILÁGJÁRÓ

Szabadidejében szeret olvasni, utazni, nyelveket tanulni -melyet szerencsére a multikulturális családban kamatoztatni is tud. Igyekszik a családjával minél több, tartalmas programot szervezni, melyek a feltöltődést jelentik számára. Állatbarát, bár a belvárosi lakásban hely hiányában csak papagájok, kanárik és zebrapintyek kaphatnak helyet. Rendszeresen segíti a rászorulókat, legyen az gyermek, vagy felnőtt.

Kertész András

#HOGYANTOVÁBB

#DÖNTÉS

#JÓVEZETŐ

#NEMISNEHÉZ

Kommunikátor. Vagy csinálja, vagy tanítja, vagy elemzi, vagy fogja a fejét. Ma érdekes emberekkel, érdekes projektekben, érdekes dolgokat szeret csinálni az ArvaliCommal és önállóan is, a kerteszandras.hu márka képviseletében. Kommunikációs tanácsadóként és trénerként, valamint vezetői és business coachként. De szerdán nem dolgozik, mert a kisfiával van. András hisz a szakemberek laza, de koncentrált kapcsolatában, amikor jó emberek jót csinálnak együtt. Mivel az ArvaliCom-nak is ez a filozófiája, örömmel dolgozik itt olyan projektekben, ahol a kisvállalkozásoktól a multikig együtt segítenek cégeknek látszani és kitűnni. És a múlt? Gyerekként még elpirult, és selypítve vetette oda a szavakat. Aztán megtanult beszélni, majd énekelni, így operaénekesként több mint 800-szor láthatta a közönség. Megismerte magát emberként, művészként, vezetőként, vezetett rádióműsort, dolgozott főszerkesztőként, adott nagyembereknek nagytanácsokat, business development manager volt multinál, tanított beszédtechnikát és kommunikációt, ült otthon a kanapén, épített webes import céget…

#RENDBENVAGYOK

#DÁVIDDALAVILÁG

#VÁLTOZOM

#ADNIJÓ

40 évesen lett apa. Már többször azt gondolta, hogy tudja mi a boldogság, és most megint azt hiszi, hogy az apaság a csúcs. Hisz a polihisztorságban. Hiszi, hogy a gondolkodó elme, amely igyekszik minden nappal többet megérteni a körülötte lévő világból képes sok helyen, sok szituációban megállni a helyét. Ehhez persze az kell, hogy a kommunikációt, elsősorban a személyes kommunikációt gyémántfinomságúra csiszolja valaki. Mindenkinek elmondja, hogy az etikett nem egy ósdi bútordarab, amit már régen ki kellett volna dobni lomtalanításkor. Tény, hogy van benne tartás, ha bemegy valahová általában észreveszik, és mindig vannak olyanok, akik ezt el akarják tanulni tőle.

Király Zsolt

#HEAD OF BRANDING AND MARKETING

Igazi Mad Man. (Lásd “Reklámőrültek” című remek amerikai filmsorozat), de erre csak angol-orosz bölcsészdiplomájának megszerzése után döbbent rá. Igy gyorsan végigjárta a legnagyobb angolszász reklámügynökségek szamárlétráját, hogy kitanulhassa a reklámcsinálást A-tól Z-ig. Jött hát az Ogilvy, Young & Rubicam és a Lowe. Volt ügyfélkapcsolati asszisztens, menedzser, direktor, irányította globális márkák regionális kommunikációját, egészen addig, amíg rá nem talált arra a pozícióra, amitől és akitől, a kommunikáció tervezhető és mérhető tudománnyá, nem pedig öncélú kreatívkodássá válik. Stratégiai tervezőként számtalan márka kommunikációját alapozta meg, illetve tervezett és hozott létre márkákat a nulláról. Az ArvaliCom-hoz azért csatlakozott, mert, meggyőződése, hogy ez a fajta tudás, ami a kisebb és közepes hazai vállalatokat nagyban hozzá tudja segíteni a piaci sikerhez.

Igazi Ikrek. Mindent elolvas, ami arról szól, hogy miképpen lehet még jobban és hatékonyabban kommunikálni az emberekkel, legyen szó kereskedelmi , politikai kommunikációról, a legújabb értékesítési technikákról vagy éppen neuromarketingről . Imádja a nyelveket és nagy fájdalma, hogy nincs ideje megtanulni még vagy hármat. Szeret a dolgok végére járni és megérteni a világ működését, mégha ez pont erre az évszázadra is vált szinte lehetetlen küldetéssé. Megszállott teniszrajongó, egykori kollégájával megalapította a kommunikációs szakma immáron nyolc éves múltra visszatekintő bajnokságát, a Grand Comm tenisztornát.

Balog Dorka

#ELTÖKÉLT

#ÖNÁLLÓ

#KREATÍV

#TÖREKVŐ

Második éves a Budapesti Gazdasági Egyetemen kereskedelem és marketing szakán. Célja a diploma megszerzése után a marketing világában elhelyezkedni, ezért gyakornokként a lehető legtöbbet szeretné kihozni egyetemi éveiből és tudást, tapasztalatot szerezni.

#HOBBISÉF

#KÖNYVEK

#UTAZÁS

#ALKOTÁS

Szabadidejében szeret olvasni, festeni, kirándulni, kiállításokat látogatni és főzni. Álma, hogy bejárja az egész világot, majd egy saját könyvvel térjen haza.

MI FOGLALKOZTAT? ÍRD MEG!