JELEN & VÍZIÓ

AZ ÚT IS FONTOS, NEM CSAK AZ EREDMÉNY.

A víziónk eltér a szokásostól. Nem hajszoljuk a növekedést, fontos, hogy jól érezzük magunkat egymással és ügyfeleinkkel. Mindezt azonban kemény munka alapozza meg:
“Szakmailag ambiciózus gondolatokkal, ügyfelekkel és munkatársakkal a piac egyik legvonzóbb, leginkább emberközeli, elismert boutique marketing- és PR-tanácsadó ügynökségeként megmutatjuk és bejárjuk a kommunikációs siker útját egy nemzetközi hálózat részeként (azzal, aki szerintünk „megérdemli” :)!)


AMIKOR AZT TANÍTOTTÁK,
HOGY VALAMI LEHETETLEN,
MI NEM VOLTUNK JELEN

ÚJ, SAJÁT TULAJDONÚ, ÓBUDAI IRODÁNK SOK SOK SÜTIVEL…

Egy összetartó, stabil csapattal, építő vitákkal, nagy ötletelésekkel, csoki és keksz, hurka és kolbász, sör és kávé. Időként a padlón is…Borkóstolás, billiárd, közös sütizések, volt már munka a strandról is. Családias légkör, állandó tanulás, szinte mindig jó hangulat. Sallangoktól mentes és őszinte. Nem nagy, de nem is kicsi. Épp gyors és költséghatékony. Reméljük, így is marad. Reméljük, ilyen csapatot szeretnél Te is.

MÖGÖTTÜNK

ONLINE KAMPÁNY

NEMZETKÖZI KAMPÁNY

PR KAMPÁNY

MARKETING STRATÉGIA

ELKÉSZÍTETT TARTALOM (KARAKTER)

INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓS KAMPÁNY

BRANDING PROJEKT

KARRIER

Mindig szívesen látjuk az Önéletrajzodat, ha azonnal nem is, de adandó alkalommal még elcsábulhatunk.

Milyen az ArvaliCom?

Laza, de követel, élcelődős, de aztán csendek, munka. Stresszes, de kezelhető. Akár otthonról is. Tudjuk, a kiskutyád és a magánéleted is fontos Neked (de azért teendő is van bőven, bocsánat :))!

MI FOGLALKOZTAT? ÍRD MEG!